***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Р. Василев: „Вижда се, че правителството на Петков е свалено без никакъв план“. НС не може да започне работа втори ден


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 20 октомври    

 

„ ГЕРБ са изправени пред една доста тежка политическа изолираност и не могат да образуват - кабинет. Дори и да имаха 97 депутата, отново щяхме да сме в патова обстановка. Работата на този парламент ще бъде доста сложна. Ние не сме в положение да подкрепим претендент на ГЕРБ. Ако има претендент отвън нея, то ние ще подкрепим него ”, съобщи още Василев пред Нова телевизия.

***

От Политическа партия оферират като решение на патовата обстановка да се номинира претендент с високо публично доверие и всяка партия предложи двама претенденти не от притежателите си редици, а от редиците на другите партии.

***

***

„ Преди да са оповестени парламентарни групи, не може да стартира и процедура по връчване на мандатите. Трябва да създадем нашето решение през днешния ден, то би трябвало да е умно и осъзнато ”, безапелационна е тя.

***

„ Вчера беше един потребен ден, в който стана ясно, че без значение, че ГЕРБ завоюваха изборите, те останаха в изолираност ", съобщи още той.

***

***

Нашите военни не престават да пазят украинското небе, като всеки ден унищожават въздушните цели на съветските окупатори.

" През месеца са свалени 233 ракети " Шахед-136 " и десетки ракети. Само през днешния ден (19 октомври - бел. ред.) и единствено в посока Киев бяха унищожени 10 ирански дрона. Други 11 бяха свалени с помощта на воините от южното военновъздушно командване ", съобщи президентът.

***

Съединените щати се опълчват на оповестеното от Турция съглашение за основаване на хъб за природен газ в съдействие с Русия, оповестява " Грийк рипортър ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР